Ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης ελεύθερων επαγγελματιών με πιστοποίηση (voucher) 600 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση ως δυνητικά ωφελούμενοι έχουν όλοι οι επιστήμονες – ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι εντάσσονται στους πιο κάτω βασικούς επιστημονικούς κλάδους ( εφόσον αυτός είναι ο κύριος ΚΑΔ τους ).

Δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή ή ασκούμενοι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές

Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων

Οικονομολόγοι / λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως

Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων

Ιατροί όλων των ειδικοτήτων

Ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

Τί μπορούν να επιλέξουν οι επιστήμονες

Οι επιστήμονες – δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 10 προσφερόμενα σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης, τα οποία θα βοηθήσουν άμεσα στον εκσυγχρονισμό των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα κατάρτισης των ωφελουμένων προσδιορίζεται στα παρακάτω αντικείμενα:

 1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR / DPO)
 2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
 3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
 4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου
 5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές / Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά

 6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
 7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
 8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
 9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής

10.Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων ηλεκτρονικών

Διαδικασίες υποβολής αίτησης συμμετοχής, προθεσμίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κάθε ενδιαφερόμενος εντάσσεται απευθείας στους δυνητικά δικαιούχους της δράσης, βάσει του κύριου Κ.Α.Δ. της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και προκειμένου να συμμετέχει σ’ αυτή, θα πρέπει να εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή, επιλέγοντας αποκλειστικά μια από τις δύο παρακάτω διαθέσιμες διαδικασίες.

Διαδικασία 1η

Υποβολή «Ηλεκτρονικής Αίτησης Συμμετοχής» από τον ίδιο

Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει και υποβάλει ο ίδιος στο Π.Σ. «Εργάνη» στην ιστοσελίδα https://elearning.yeka.gr, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει και συμπληρώνει όλα τα απαιτούμενα πεδία.

Η Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης και δεν παρέχεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων της μετά την υποβολή της. Με την αίτηση συμπληρώνει τα στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού (IBAN, Τράπεζα), στον οποίο και θα καταβληθεί το εκπαιδευτικό επίδομα για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, επιβεβαιώνει τα στοιχεία επικοινωνίας συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (e-mail) και επιλέγει το αντικείμενο κατάρτισης που επιθυμεί.

Με την υποβολή της αίτησης αποδίδεται αποδεικτικό στο οποίο αναγράφεται ο “Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής” (ΚΑΥΑΣ) με την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε τον Πάροχο Κατάρτισης που επιθυμείτε και να αποστείλετε μέσω e-mail στον Πάροχο την αίτηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου σας (ΚΑΥΑΣ) .

Η προθεσμία υποβολής για την εκδήλωση ενδιαφέροντος με αυτή τη διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 23:59.

Διαδικασία 2η

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση μέσω εξουσιοδότησης σε Πάροχο.

Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή εξουσιοδοτώντας απευθείας τον Πάροχο Κατάρτισης της επιλογής του (εφόσον έχει συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων της εν λόγω δράσης), προκειμένου αυτός αντί του ενδιαφερόμενου να συμπληρώσει στο περιβάλλον του Π.Σ. «Εργάνη» τα παρακάτω στοιχεία του ωφελούμενου:
– Α.Φ.Μ.,
– ονοματεπώνυμο,
– κύριος Κ.Α.Δ.,
– στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN, Τράπεζας, στον οποίο και θα καταβληθεί το εκπαιδευτικό επίδομα),
– στοιχεία επικοινωνίας και υποχρεωτικά το e-mail,
– το αντικείμενο κατάρτισης που ο ωφελούμενος επιθυμεί.

Ο πάροχος διαφυλάσσει το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης και χρησιμοποιεί τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ) προκειμένου να προβεί απευθείας στην ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης για τον ωφελούμενο.

Η προθεσμία υποβολής για την εκδήλωση ενδιαφέροντος με αυτή τη διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner