Η Ομάδα

της N|E|P|A

Διοίκηση

Κωνσταντίνος Πατήρης

Κωνσταντίνος Πατήρης

Διευθύνων Σύμβουλος - Ιδρυτής

Κάτοχος πτυχίου του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακού από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως λογιστής σε λογιστικά γραφεία. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο του corporate όπου ανέλαβε θέσεις κλιμακούμενης ευθύνης στην οικονομική διεύθυνση. Ανέλαβε καθήκοντα οικονομικού διευθυντή μεγάλης εταιρείας, θέση από την οποία αποχώρησε το 2005 για να ιδρύσει τη NEPA.

Βασίλης Κουφός

Βασίλης Κουφός

Σύμβουλος Επιχειρήσεων - Εταίρος

Σπούδασε Οικονομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2000 έως το 2015 εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, με αιχμή τα ζητήματα κόστους και παγίων επενδύσεων. Από το 2004 ασχολείται επίσης με οντότητες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στις οποίες έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εξειδίκευση. Έχει γράψει και δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες οικονομικού, λογιστικού, φορολογικού και πολιτικού περιεχομένου.

Χρήστος Ζήγος

Χρήστος Ζήγος

Προϊστάμενος Μισθοδοσίας - Εταίρος

Κάτοχος πτυχίου Λογιστικής από το ΤΕΙ Χαλκίδας. Διαθέτει άδεια Λογιστή - Φοροτεχνικού Β΄ Τάξης και είναι εξειδικευμένος σε θέματα Εργατικά & Ασφαλιστικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως λογιστής σε μεγάλα λογιστικά γραφεία. Συνεργάζεται με τη NEPA από το έτος 2012.