Η Ομάδα

της N|E|P|A

Διοίκηση

Κωνσταντίνος Πατήρης

Κωνσταντίνος Πατήρης

Διευθύνων Σύμβουλος - Ιδρυτής

Κάτοχος πτυχίου του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακού από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών .Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως λογιστής σε λογιστικά γραφεία. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο του corporate όπου ανέλαβε θέσεις κλιμακούμενης ευθύνης στην οικονομική διεύθυνση. Ανέλαβε καθήκοντα οικονομικού διευθυντή μεγάλης εταιρείας , θέση από την οποία αποχώρησε το 2005 για να ιδρύσει τη NEPA

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Βασίλης Κουφός

Βασίλης Κουφός

Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Εταίρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Οικονομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2000 έως το 2015 εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, με αιχμή τα ζητήματα κόστους και παγίων επενδύσεων. Παραιτήθηκε το 2015, συμμετέχοντας στο εγχείρημα της NEPA. Από το 2004 ασχολείται επίσης με οντότητες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στις οποίες έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εξειδίκευση. Έχει γράψει και δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες οικονομικού, λογιστικού, φορολογικού και πολιτικού περιεχομένου.

Προϊστάμενοι  Λογιστηρίων

Δημήτρης Γαγάνης

Δημήτρης Γαγάνης

Προϊστάμενος Λογιστηρίων

Κάτοχος πτυχίου Λογιστικής από το ΤΕΙ Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το ως λογιστής σε μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων. Διαθέτει άδεια Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄Τάξης.

Βασιλική Παπαζήσιμου

Βασιλική Παπαζήσιμου

Προϊστάμενος Λογιστηρίων

Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια με σπουδές στις οικονομικές επιστήμες, στην ελεγκτική και στο φορολογικό δίκαιο. Διαθέτει εμπειρία πλέον των 15 ετών σε κύριους επιχειρηματικούς κλάδους, όπως κατασκευαστικό, αεροπορικό, λιανικό εμπόριο, βιομηχανία και ενέργεια. Έχει διατελέσει επικεφαλής ελέγχου εισηγμένων και μη επιχειρήσεων και σε έργα δημοσίου τομέα. Η επαγγελματική της εμπειρία συμπληρώνεται από αξιολογήσεις συστημάτων εσωτερικού ελέγχου, αποτιμήσεις εταιρειών, συγχωνεύσεις/διασπάσεις εταιρειών, μετατροπές οικονομικών καταστάσεων με βάση τα Διεθνή και Ελληνικά

Λογιστές

Γιάννης Κατσιάρας

Γιάννης Κατσιάρας

Λογιστής-Φοροτεχνικός

Κάτοχος πτυχίου Λογιστικής από το ΤΕΙ Πειραιά. Διαθέτει πολυετή εργασιακή ως υπάλληλος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τραπεζικού κλάδου. Συνεργάζεται με τη NEPA από την αρχή της ίδρυσής της.

Θανάσης Χαμπαίος

Θανάσης Χαμπαίος

Λογιστής-Φοροτεχνικός

Κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση λογιστική και χρηματοδοτική διοίκηση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πιστοποιημένος Δόκιμος Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' Τάξης από το ΙΕΣΟΕΛ. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία πλέον των δέκα ετών σε έργα εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου καθώς και λογιστικής και φοροτεχνικής επίβλεψης εταιρειών.

Αλέξανδρος Ψαράκης

Αλέξανδρος Ψαράκης

Λογιστής-Φοροτεχνικός

Κάτοχος πτυχίου Χρηματοοικονομικών & Τραπεζικών Εφαρμογών από το ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2012 ως βοηθός λογιστή. Διαθέτει άδεια Λογιστή - Φοροτεχνικού Β΄ Τάξεως

Γιάννης Φωτιάδης

Γιάννης Φωτιάδης

Λογιστής

Κάτοχος πτυχίου Λογιστικής από το ΤΕΙ Αθηνών και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ελένη Κοττώρη

Ελένη Κοττώρη

Βοηθός Λογιστή

Ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου με γνώση όλου του κυκλώματος των λογιστικών εργασιών. Διαθέτει εμπειρία πλέον των 12 ετών ως βοηθός λογιστή σε εμπορικές εταιρείες.

Υπηρεσίες Μισθοδοσίας

Χρήστος Ζήγος

Χρήστος Ζήγος

Προϊστάμενος Μισθοδοσίας

Κάτοχος πτυχίου Λογιστικής από το ΤΕΙ Χαλκίδας. Διαθέτει άδεια Λογιστή - Φοροτεχνικού Β΄ Τάξης και είναι εξειδικευμένος σε θέματα Εργατικά & Ασφαλιστικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως λογιστής σε μεγάλα λογιστικά γραφεία. Συνεργάζεται με τη NEPA από το έτος 2012.

Tμήμα  Πωλήσεων

Μιχάλης Νίτης

Μιχάλης Νίτης

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε, με εργασιακή εμπειρία πλέον των 20 ετών στο χώρο των πωλήσεων και προώθησης υπηρεσιών. Συνεργάζεται με τη NEPA από το 2015, ως υπεύθυνος ανάπτυξης πελατολογίου.

Λασκαρίνα Μπιρζαμάνη

Λασκαρίνα Μπιρζαμάνη

Υποστήριξη πωλήσεων

Κάτοχος πτυχίου Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μεταπτυχιακού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο Advanced Leadership & Negotiation Skills και Marketing & Brand. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως executive assistant σε μεγάλες εταιρείες.

Νομικές Υπηρεσίες

Ειρήνη Γεωργιάδη

Ειρήνη Γεωργιάδη

Δικηγόρος-Εξωτερική συνεργάτης

Κάτοχος πτυχίου Νομικής και μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο Επιχειρήσεων και Διοίκηση. Συνεργάζεται με τη NEPA από 2015, επιβλέποντας θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου.

Διοικητικές Υπηρεσίες

Κατερίνα Σχοιναράκη

Κατερίνα Σχοιναράκη

Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών

Κάτοχος πτυχίου Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1995 ως βοηθός λογιστή και εξελίχθηκε σε βοηθό οικονομικής διεύθυνσης σε εταιρείες διαφόρων κλάδων.